En lille opdatering om bla Goanimate4schools

Goanimate4schoolsFor tiden er jeg igang med tegnefilmsprojekt med børnene på SFO’en sammen med 2 kolleger. Det er endnu engang GoAnimate4schools som ligger side til. Vi har ligeledes arbejdet med Toondoo – som mest handler om at lave tegneseriestriber.

Vores erfaring er endnu en gang at pigerne får mere ud af det en drengene. Muligheden for at fortælle en historie med brug af billeder og musik får virkelig tændt op under dem. Hvor drengene mest får lavet en tegnefilm eller stribe, som har en handling der mest foregår på toiletter eller i hvertfald med meget latrinære udtryk. Pigernes derimod er føljetoner som de vender tilbage til dagen efter. De perfektionerer, leger roller ud og får virkelig et forspring i forhold til drengene.

Sugata MitraMine fritimer derimod er gået med at se flere af de fantastiske nyt TED taler. TED13 er lige løbet af stablen og mange spændende talere er kommet på i år. Sugata Mitra er en af dem.

Jeg kan ellers fortælle at de artikler der ligger i trykken lige klar til at blive skrevet færdig omhandler – Gozoa (et nyt matematikspil, som jeg har været med på en kigger på), Tabulex-indkrydsning (mine oplevelser efter at have brugt det i dette skoleår), Skoleporten – sommerferie opdateringer og meget mere. Jeg håber på at kunne finde tid til endnu en gang at  skrive flere artikler. Jeg ved i hvert fald at mit fortsæt for dette år ikke bliver nået.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.