Jeg er stadig aktiv – bare ikke her. ;-)

Hej alle i som støder på dette indlæg.
I tænker måske at siden er død fordi sidste indlæg er ved at være gammelt og der er lang tid imellem at jeg skriver herinde. Det er ikke fordi siden er død, eller ideen er forsvundet, eller energien er væk. Sådan forholder tingene sig ikke.
Virkeligheden er dog en anden – for jeg har lynende travlt med det her stadigvæk. Jeg arbejder hårdt derudaf med flere ting konstant.
Dér hvor du skal finde mig nu, er enten på facebook, hvor jeg til tider skriver lidt på min side “Pæd-It ved Christian Toft”, men nok allermest skal du finde mig på Youtube og der hvor du hører podcast under mit nye makkerskab Skæv Strøm (og Skæv Strøm Snak, som podcast).
Vi går til teknologier på en nørdet og pædagogisk facon, nogle gange henvendt til børn, nogle gange til pædagogisk personale, men altid til den nørdede side af os alle.
Kom med ind og følg os – du vil ikke fortryde det. 😉

Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.