PÆD-IT fylder 2 år.

Så er den gal igen. PÆD-IT fylder år, og endnu engang kan jeg kigge tilbage på et år fyldt med gode artikler, som har sørget for masser af gæster til siden. Artikelen om kampagnen “Godt du kom” er indtil videre blevet læst 1.176 gange! Alt i alt har jeg haft tæt på 23.000 hits siden vi startede! Jeg har skrevet 111 artikler og har 82 mere der står og venter på at blive færdiggjort.

I det forgangne år blev der bla. skrevet artikler om: Skoleintratræf 2012, funktionaliteter gennem Google, julekort og gækkebreve, Loonapics, Spotify, StageD, Winter-een-mas, Wordfeud, Geocaching, microtransactions, mælkeapps, Dipity tidslinjer, tidlig SFO-start, Valves undervisning i Portal, Doodle, Skolewebaviser, Operation Unmanifest, Skolestart – parat eller ej, Cirkus Total, Dropbox, Minecraft, Filmstriben og Downlån.

I den kommende tid har jeg lovet en artikel om GoAnimate4Schools med indbygget tutorial, jeg har også et par andre gode artikler gemt i ærmet om blandt andet: Google Docs, tutorial i at lave en web-julekalender (men den venter vi lige nogle måneder med), hvordan du får afmeldt dig irriterende nyhedsbreve som dine kolleger måske har meldt jer til, mange forskellige værktøjer til at lave musik med, gennemgang af en teoretikers tankegang om fremtidens skolevæsen, Pixton, Pivot og podcast, Cyberhus, Photostory og meget meget mere…

2012 blev også året hvor PÆD-IT rigtigt gik i luften som konsulentvirksomhed, og jeg glæder mig til at se hvad det kan give af spændende udfordringer i fremtiden. Jeg lavede nogle fortsætter for PÆD-IT til opfyldelse sin 2 års fødselsdag, og nogle har jeg nået mens andre må vente lidt med at blive opfyldt. (Rød farve indikerer nye kommentarer eller at de er opfyldt.)

– have opstartet virksomheden, (Check!)
– have et kursus-tilbud parat, (Jeg har endda henvendt mig flere steder og tilbudt mig som kursusafholder)
– have lavet nogle interviews,
– have minimum 120 artikler færdigskrevet, (Kun  ca. 10 fra…)
– have en mere som skriver herinde, en gang i mellem i hvert fald. (Ja, jeg mangler jo altså nogen henvendelser på den konto…)
– have et par artikler af andre, omhandlende forskellige punkter angående vidensdeling om pædagogiske hverdagsting. (Den står nok proportionel med den ovenover. Dog vil jeg sige at jeg måske har noget i ærmet der…)

Nogen glæde kan jeg da kigge tilbage med for nu går det jo bare derud af med faste fodslag.

Med de fortsæt forpligter det jo nok at opsætte nogle nye til næste års fødselsdag. Så her er de:

– PÆD-IT skal have afholdt 2 kurser minimum som foredragsholder.
– Jeg skal have skrevet minimum 50 artikler på det kommende år. (Det vil altså sige ca en om ugen med forbehold for eventualiteter der kan komme i vejen undervejs.)
– Jeg skal have kontakt til andre pædagogiske bloggere, som forhåbentligt har lyst til at skrive herinde.

PÆD-IT er for mig rykket gevaldigt i det sidste år. Min bevidsthed om hvor det skal hen og hvad jeg vil med bloggen og virksomhed er blevet klarere for mig, og med overståede kurser inden for markedsføring, bogføring, moms og skat (tungt stof folkens), webudvikling mm – så føler jeg mig klar til at løfte opgaven. Jeg håber i vil følge mig i det kommende år. Måske har jeg et foredrag som kunne være spændende for din institution at høre, eller måske står i og overvejer hvordan i skal profilere jer bedre gennem hjemmeside eller lignende. Så skriver i bare, så hører jeg gerne nærmere – evt over en uforpligtende kop kaffe.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.