“Vi ses på bloggen”

Jeg havde sidste år fornøjelsen af at have teknologiforståelse valgfaget. Det er en af de få situationer, hvor det passer mig rigtig godt hvis skærmen jeg skal lave min undervisning på ikke virker efter hensigten. Så får man nemlig lov til at starte timen med at spørge: “Gad vide hvorfor…?”

Det er ultimativt den bedste måde at sætte børn i gang med at tænke teknologi.

MEN… det her lille indlæg det skulle egentlig ikke handle om det, men mere om at det også til tider sker for os voksne at teknikken driller på det værst tænkelige tidspunkt.
Det skete for mig i denne uge, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse og satte et indlæg op på Facebook omkring en af mine kæpheste, som trækker i folk. Hvordan snakker vi med vores børn omkring det digitale. Hvordan kommer vi til at forstå deres mediekultur. Problemet var at min blog var gået ned af tekniske årsager. Så nu fik jeg mulighed for at tænke “gad vide hvorfor” selv.

ALT det vil jeg gerne skrive meget mere om – og det kan jeg nu – for nu er bloggen oppe igen. Og jeg er klar til at skrive videre på indlæg om vores indgang til børnenes mediekultur.

Hvis du vil læse med, så SES VI PÅ BLOGGEN. 😉

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.