Glædelig jul fra PÆD-IT

Endnu et år er gået og julen er over os igen. PÆD-IT har taget mere fart i det forløbne år med flere likes, mere opmærksomhed og lidt flere artikler.

JulehilsenJeg håber på at det nye år vil byde på noget mere håndgribeligt i form af læsestof både online og i papirform. Artikelkladder vælter jeg mig i i baglandet hvor alt forberedes og forhåbentlig bliver færdigskrevet en dag.

Den pædagogiske dagligdag er i stigende grad blevet digitaliseret og samtidig med dette stiger frustrationerne til tider når institutioner får at vide at de skal gøre mere ud af dette aspekt – måske var institutionens julegave til sig selv en ny Ipad, eller et kamera til at tage billeder af børnenes dagligdag, eller en computer som børnene kan bruge i hverdagen. Efter nytår opstår tanken så måske hos de nydigitaliserede pædagoger: “Nej, hvor er den fin, men hvordan skal jeg bruge den og til hvad…?”. Her er det vigtigt at søge viden de rigtige steder og en af de steder er præcis hvad PÆD-IT søger at tilbyde jer bedst muligt.

– så vi ses i 2014 med mere pædagogisk IT-indblik i vente.

Glædelig jul og et rigtigt godt nytår

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil.

Lukket for kommentarer.