Hacked!

Hm… Jeg er så i den irriterende situation at en af mine andre sider er blevet hacket uden at vi lagde mærke til det. Der er blevet placeret en fil på serveren, som nu er renset og væk igen. Denne gjorde dog at Google for at beskytte alle besøgende på mine sider besluttede at fortælle at en af de sider jeg ejer er inficeret med malware, altså en fil som hvis den bliver downloadet (kræver aktiv handling fra brugerens side) kan være potentielt skadelig for ens computer. Det er denne fil dog ikke, men den er nu også væk. Der er INGEN RISIKO FOR AT I HAR MODTAGET EN VIRUS ELLER LIGNENDE GENNEM PÆD-IT eller mine andre sider.

Der går dog 90 dage inden Google fjerner deres advarsel om vores sider, så i må være tålmodige hvis i modtager advarslen.

Vi håber ikke at dette betyder at i har mistet nogen tillid til bloggen.

Til alle jer derude som ejer en blog selv, så sørg for at holde den opdateret og slet så de blog-programmer som i ikke bruger længere. Det var nemlig mit problem. En gammel blog, som jeg skrev 4 artikler på og dernæst lagde fra mig, da jeg ikke synes den gjorde det for mig som jeg ville.

OG TRYK NU TILBAGE OG LÆS ARTIKLEN OM DE MANGE SPÆNDENDE FORSØG JEG HAR LAVET MED BØRN.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.