PÆD-IT bliver en tumling på 3 år

3 års fødselsdagskageSÅ SKETE DET IGEN.

PÆD-it har fødselsdag og fylder 3 år. Det har været et år med mange omvæltninger både privat og arbejdsmæssigt. En ting er helt sikkert og det er at jeg ikke havde set det komme sidste år. Der satte jeg nogle rammer op for hvorledes PÆD-it skulle fungere i dag:

– PÆD-IT skal have afholdt 2 kurser minimum som foredragsholder.
– Jeg skal have skrevet minimum 50 artikler på det kommende år. (Det vil altså sige ca en om ugen med forbehold for eventualiteter der kan komme i vejen undervejs.)
– Jeg skal have kontakt til andre pædagogiske bloggere, som forhåbentligt har lyst til at skrive herinde.

Alt dette blev overskygget af to ting – et forøget ansvar på arbejdet hvor vi blandt andet anskaffede os Tabulex SFO Børn, som nu optager meget af min tid på jobbet og dermed dæmper behovet for at find nye værktøjer at rive i. Den anden ting var at jeg blev husejer af et ældre hus fra 1750. Det tager endnu mere tid end et nyt elektronisk-indkrydsningssystem gør. 🙂

I+m+so+ashamed.+I+waited+for+about+3+minutes+thinking+_9e25f81f25040eccd7e28f784f729453

Realiteterne var at tiden forsvandt på børn, hjem, hus og hverdagsjobbet, men en ting er helt sikkert – PÆD-it er ikke blevet kørt i glemmebogen. Der kommer stadig masser af kladder til verden, men de har bare lidt problemer med at blive til færdige artikler. Sidst fik jeg illustreret dette ved at påbegynde en artikel i oktober om Gozoa, som var et læringsspil i udviklingsstadiet. Her forleden måtte jeg skamfuldt udgive artiklen med den lille note at spillet altså var færdigudviklet og udgivet…

Hvad angår afholdelse af kurser, så har jeg fået meget mere erfaring med at forberede emner om IT, og er gået dybere ind i debatten – både privat og på mit arbejdsområde. Jeg har været ude og lave oplæg og it-opgaver hos SFO’er og har fået udsigt til en større opgave omkring Tabulex dækning i Lyngby Taarbæk kommune.

De 50 artikler må jeg jo indrømme var for stor en mundfuld. Det blev til 19 færdige artikler og en skamfuld smag i munden… Det blev dog til 17 nye kladder, som venter på at få liv.

Hvad angår at have en medforfatter herinde, så leder jeg stadig med lys og lygte, men da jeg gerne ville have at det var en pædagog med en viden indenfor IT, så er det sværere end jeg troede at finde. GO FIGURE! Jeg overvejer at adspørge lærere og andre IT-folk efterhånden.

Her kunne jeg vælge at definere nogle rammer for hvordan PÆD-it skal se ud til næste år, men i stedet for at sætte fødselsdagen over styr, så tror jeg at jeg vil sige at jeg håber at PÆD-it har fundet en form næste år, som tillader mig både at skrive teoretisk om de forskellige emner og værktøjer som optager mig og samtidig at tage ud og udøve dem i praksis hos kunder.


Så nogle forsæt for det kommende år kunne være:

122110-calvin_resolutionsYderligere promovering af firmaet og bloggen. Forhåbentligt med flere skribenter eller kunder til følge.
Mere tid til dygtiggørelse indenfor IT og pædagogik – enten praktisk eller ved opsøge viden og sparring.
Flere artikler, og måske en påbegyndt implementering af udgivelse af kortere men hyppigere artikler. Færre kladder, som ligger skjult for eventuelle interesserede.

Med ønsket om flere artikler til jer og flere læsere til mig.

Håber vi ses mange gange i det kommende år.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.