Coding Pirates Game Jam 2016

captain_hack_wants_you4-1080x675I år deltager jeg i min første Coding Pirates Game Jam. Til jer der ikke kender det, så foregår det ved at 125 børn fra Coding Pirates får 24 timer fra lørdag k.l 13 til søndag samme tid, (samme bat-kanal) til at bygge et spil i små grupper a 5 børn. Temaet for spillene er fælles og frigives kl. 13 lørdag.
I år deltog Københavner-siden fra Microsoft i Lyngby (min normale afdeling, hvor jeg tilbringer mine tirsdage aftener).

Konceptet er ret hyggeligt og fedt. Spilproduktionenerne er godt undervejs her hvor klokken er passeret midnat – de frivillige, der ikke sover, er rykket sammen i et mødelokale, hører rolig musik, snakker om alt andet end spil og børn. De sidste tomme pizzaæsker og tomme kaffekrus vidner om at der skal energi til at holde sig kørende. Men bedst som alle falder lidt hen i deres egne produktioner går det op for os at Benjamin (voksen-frivillig) har fødselsdag og den glade stemning blusser op igen med en højlydt fødselsdagssang og et hop fra stolen som vil gøre de fleste indskolingsbørn misundelige.
Dagen har budt på Bubber, Bagedyst-Micki, børn der skulle vejledes og affodres. DR Ultra har rendt etagen tynd med deres Ultra Game Jam indslag. Alt i alt en ret spændende dag.
I morgen (eller senere i dag er det jo) følger jeg lige op omkring selve konkurrencen og bedømmelsen af konkurrencen.

Hokus Pokus – Christian ude af fokus.

Og i mellemtiden så kan i nyde billedet af mig totalt i centrum for begivenhederne…
Altså det er mig i baggrunden der står og tjekker dagsorden på min telefon. 😉

Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.