Hvilke skoler er de bedste.

Jeg kan se på de søgninger som bringer enkelte til PÆD-IT-bloggen at der bliver søgt på “de bedste skoler”. Det jeg tror folk leder efter er udtrykket Sammenlignelig Brugerinformation (SBI). Dette giver jer et indtryk af de praktiske forhold som gør sig gældende på forskellige skoler.

Ellers er man nok nødt til at lytte til rygter i området og så vurdere selv. Jeg kan afsløre at der for nogle år siden blev sammenlignet på nogle forskellige kriterier og på landsplan lå Lyngby-Taarbæk kommune helt i top med 5 af top 10 pladserne på landsplan.
fugl 3(1) Øverst det sidste år lå Fuglsanggårdsskolen i Virum. Så skal man gå ud fra det i disse tider med skolereform og arbejdstidsændringer, så er min arbejdsplads stadig ubesejret som Danmarks Bedste Skole!

Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *