Samsung inviterer til konference om didaktik og teknologis samspil mod læring

Således lyder invitationen til Samsungs konference om IT og  læring 26. maj 2014:

Kommunerne køber i disse år teknologi til landets folkeskoler til brug i undervisningen. Flere peger på, at den didaktiske og pædagogiske integration af teknologien i ndervisningen stadig mangler, og at potentialet for at øge kvaliteten af undervisningen med it dermed udebliver. Men hvad viser forskningen om læringseffekterne af digital undervisning, hvad kræves for, at denne viden når ud til lærerne til brug i den daglige undervisning, og hvordan overkommes barrierer for integration af it undervisningen?

Der kommer flere spændende talere og nogle gode, og påkrævede oplæg fra blandt andet Jeppe Bundsgaard, lektor ved DPU Århus, som taler om at “IT-investeringer gør det ikke alene” – En pointe som er gået mange kommuners næse forbi i de senere år.

Samsung-logo

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *