Velkommen til alle de nye SFO-børn!

FLAGI dag er en stor dag for mange børn, fordi de skal starte i SFO her 1. Maj. Det er en KÆMPE ting når man kommer første dag og der er meget nyt. Mange nye voksne, mange nye børn, mange nye regler og en helt ny måde at gøre tingene på.

Det er også en stor dag for mange forældre til disse stolte børn. I dag mærker jeg det på egen krop, for min egen ældste pige startede i dag på SFO. Hun har glædet sig længe og der har været mange spørgsmål, tanker og undringer som er dukket op i den seneste tid. Mange af dem kan man overhovedet ikke svare på som forældre – også selvom man er forud-disponeret ved rent faktisk at arbejde på samme SFO som hun skal starte på. Det er bare en tid med mange spørgsmål, men heldigvis også professionelle pædagoger til at svare på dem!

For et øjeblik glemmer vi alt om skolekonflikt, heldagsskole og skolereformer og i stedet fokuserer vi på at helt nye ansigter kaster sig hovedkulds ind i folkeskolens mangfoldige verden. VELKOMMEN.

Ps. Kig lige tjeklisten nederst i denne artikel igennem. Den er god at have i mente over de næste par måneder.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.