Skoleintratræf 2012 – Hvor kan jeg træffes.

Klik for et større billede af programmet

Ændring: Det opdaterede program ligger nu at finde her. Der vil nok være nogle ændringer i hvor jeg kan befinde mig, da der er nogle af forelæsningerne der er rykket. 

Endnu engang er skoleintratræf under opsejling, og endnu engang er det på Comwell i Kolding. Jeg afslutter min orlov ombord på toget derover – og jeg vil godt indrømme at jeg glæder mig gevaldigt. Skoleintratræf har en tendens til at sætte skub i nogle tanker. PÆD-IT opstod som tanke under et oplæg på Comwell, og derfor er jeg spændt på at se hvad det bringer med sig denne gang. Her er en lille gennemgang af hvad jeg glæder mig til ved Skoleintratræf 2012:

Jeg har kigget årets skoleintratræf-program igennem og de foredrag som jeg helt sikkert skal deltage i er som følger:

Mandag 12/3-2012:

9.00 Ankomst til Comwell Kolding med meget trætte øjne.

10.10 Oplæg ved Bent og Carsten – grundstenene bag Skoleporten.

11.20: Enten Ole Windeløws foredrag om “Nye produkter og planer” eller Tobias Smith og Ida Harlevs foredrag om “De små underviser de store med IT”.

13.10: Enten “Digitaliseringsstrategi(gad vide hvem der afholder det) eller Ole Bentsen om “Elevplaner”. (Jeg mangler viden om hvad de to foredrag indebærer) ÆNDRING: Der er nu blevet opdateret plan for træffet, og LÆRit’s oplæg ligger blandt andet her, så der er jeg at finde. Du kan kende mig på at jeg er ham der sidder lænet frem i stolen med åben mund og suger til mig.

14.10 “Erfaringsudveksling om lærerintra” (der var det ord igen…) ved Carsten og Bent.

15.10 Lise Tingleff Nielsen er den eneste foredragsholder på dette tidspunkt, så jeg skal selvfølgelig høre om “Team-samarbejde – funktionalitet eller læring”

Mandag aften: Jeg håber på at komme til at sidde ved et lige så godt bord som sidst til aftensmaden så jeg kan snakke med nogle ligesindede om hvordan de bruger IT i deres arbejde. Forhåbentlig nogle pædagoger denne gang. Sidst fik jeg dog enormt meget ud af at snakke med en IT-vejleder, en bibliotekar, en lærer som arbejdede en del med IT, og en privatskoleleder.

Tirsdag 13/3-2012

9.00 Efter morgenmaden holder Martin Hall foredraget: “Vidne eller publikum”.

10.20 Står den enten på Anette Westergaards foredrag “Ipad- et redskab til at komme videre”eller EMU: “Webetik” eller Erik KristensenForældreintra for begyndere og lidt nørderi”. Sidstnævnte er kun på grund af jeg er nysgerrig efter hvad det nørderi handler om.

11.20 Carsten og Bent laver endnu en omgang med erfaringsudveksling, denne gang om “Elevintra, forældreintra og Skoleporten”. Jeg regner bestemt med jeg er at finde der, med et spørgsmål eller to om hvordan det står til med billed-uploading, tilmelding til ferie-uger – kommunikation på tværs af skoler når det gælder forældrekontakt (til fællespasningsuger) mm.

13.00 Her bliver den lidt svær. Jeg kan se klare fordele ved at deltage i Michael Hansen og Mads-Peter Galtt‘s foredrag om“Forskellige teknologier der understøtter elevernes læring” MEN jeg tror samtidig at jeg kunne få meget ud af Thomas Skovgaard:Google Apps – hvordan kan vi bruge det i undervisningen?”

14.00 Som sidste foredrag står Anders Høeg Nissen: “Alting går hurtigere og der kommer mere af det” og det lyder spændende i sig selv. Det eneste triste ved hans foredrag er jo nok at det betyder at vi bagefter vender snuden hjemad og at der så går endnu et år inden der er træf igen.

Her fra 2010 - det er forresten mig i den blå t-shirt ved palmen. Men det var før PÆD-IT

Gutterne fra LærIT har annonceret deres ankomst, men da jeg ikke kan se dem på programmet nogensteds kan der forekomme ændringer i hvor jeg befinder mig – for når de går på er jeg i lokalet. Der er utroligt mange ting i vælten hos dem lige nu, og jeg glæder mig især til at se hvad deres nye videoredigeringsprogram kan. Det lyder fantastisk spændende – og hvis det er så nemt som det lyder, så laver jeg en film med mine unger i år!

Ændring: LærIT er nu skrevet på programmet, og jeg har noteret mig hvornår jeg skal se dem. De er dog på 2 gange så det kan være at jeg rykker lidt rundt.

 

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.