Reklamer på PÆD-it??? Hvad er nu det?

Ja, jeg har sat reklamer på PÆD-it, for at få dækket et minimum af de udgifter jeg har på siden. Jeg kan så lige tilføje her at enhver der bliver skrevet op her på siden som forfatter, og altså bidrager med en artikel vil kunne få reklamer på deres indlæg, som vil stå og tjene penge til dem i alt den tid som PÆD-it eksisterer (og vi regner med at være her længe)…

Vi har en masse plugins (tilføjelsesprogrammer) som giver os en masse muligheder, deriblandt muligheden for at fordele reklamerne ud fra aktivitet på siden, samt sætte specifikke personers reklame-id op under deres egne indlæg.

Nu kan jeg snart ikke finde på flere måder at lokke folk til at skrive indlæg/artikler på PÆD-it.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *