Madopskrifter – lav en madplan

De fleste af os har nok prøvet at søge på nettet for at finde ud af hvad madplanen for næste uge på institutionen skal stå på, og sikkert også fundet ud af at de bud der kan findes ofte er alt for voldsomme for økonomien, eller krævende i køkkenet til at det nytter noget. På visse sider når man søger efter nem, sund mad med børn, så står den på laks og kylling og lignende, men hvem kan klare det på et institutions-budget og vel at mærke med færre og færre hænder og timer til at lave maden?
Derfor opfordrer jeg nu til at man deler sine opskrifter med hinanden. Vidensdeling så lavpraktisk som det overhovedet kan blive. Vi ligger inde med online-opskrifter på: Saftige boller, torskerognsmousse, pizzasnegle, madboller, smoothies, hjemmelavet soft-ice, frugtsalat, koldskål med havregrynsdrys, og vores ynglings hjemmelavede knækbrød (som jeg ofte laver med min 3 årige datter på omkring en halv time) Opskrifterne kan findes herinde og er inspireret af Lyngby-Taarbæks Kong Gulerod projekt.

Mange ligger nok inde med opskrifter som de bruger på deres SFO eller børnehave, og min opfordring går på at komme ud med dem, og del dem, og så skal jeg nok sætte noget op hvis der kommer nok, så i altid kan finde en god madplan for et par uger.

Se her for opskrifter: http://www.sfo-fu.dk/KongGulerod.htm#Opskrifter bragt i Hasselbladet.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *