Kom godt i skole med Phineas og Ferb

Her er en lille sjov konkurrence som Disney har sat op. Phineas og Ferb er jo som bekendt to meget kreative knægte med evner inden for at bygge kreative maskiner til at fordrive deres sommerferie med indtil august hvor sommerferien slutter.

Vi ved dog alle at, på trods af at Phineas og Ferb aldrig rigtigt når til august, så oprinder tiden for os alle hvor ferien slutter og vi skal vende tilbage til skolen/arbejdet. Her er der sikkert nogle af os der kunne bruge en maskine der kunne hjælpe os med at komme afsted i skole. Det er netop hvad konkurrencen går ud på. Byg, modeller, tegn, kreér din idé med din klasse (0.-6.klasse) og indsend bidraget og vind 10.000 kr til klassekassen.

PhineasogFerbkonkurrence

Så må vi bare håbe at Dr. Doofenshmirtz ikke bygger en tøm-klassekassen-inator!

Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *