Undskyld stilheden

Så har der været stille igen, men der sker en masse bag facaden. Jeg har på min arbejdsplads endnu engang haft Henrik Johannesen ude fra Iportalen og vise og fortælle hvor langt de er nået og hvad systemet kan nu. Og her vil jeg godt lige sige at jeg var glædeligt overrasket! Men mere om det når vi har en afgørelse om hvorvidt vi vælger Iportalen som vores løsning – jeg regner med at Henrik nok læser med herinde.

Derudover er jeg (og min kone) i fuld gang med at købe hus og det kræver al min fritid (som jo er den tid jeg bruger på PÆD-IT) og hjerneenergi (som ikke er suget af høfeber).

Men af mere relevans for siden kan jeg fortælle at jeg (sammen med min kollega Allan) har opstartet vores lille laboratier-projekt. Vi har opsat nogle eksperimenter, som kan trække børn til, hvor de kan afprøve forskellige ting,  se spektakulære ting og alt i alt nyde at der er fuld gas på opleveren når vi slipper lysten til at eksperimentere løs. Jeg skal fortælle jer lidt om de sider jeg har opsporet mange af eksperimenterne på i en senere artikel.
Lige nu handlede denne artikel mest om at sige – Undskyld stilheden.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.