Godtdukom.dk – Klokken var lidt i 10!

Navnet på kampagnen er reelt “Det er bedst når alle er her”.

“Godt du kom” er en ny kampagne-hjemmeside med fokus på fravær, frembragt af Ministeriet for Børn og Undervisning. Nu skal der sættes ind mod de skulkende snyltere, der optager en plads på en uddannelse eller i folkeskolen – uden at deltage i undervisningen. Rasmus Bjerg er hovedpersonen, da han spiller alle de syngende roller, der deltager i kampagnefilmen, men DU får nu en chance for at være med i en sektion af videoen, som du selv fremstiller… Nåh ja, og så kan du vinde en IPhone 4.

Konkurrencesangen hedder “Klokken var lidt i 10” og er baseret på Rasmus Seebachs hitsang “Natteravn”” – (som starter med linjen klokken var lidt i 5).

Jeg har ikke deltaget i konkurrencen, men har været inde og lave en musikvideo for at se hvordan resultatet blev. Med undtagelse af lidt misfarvning i billedet, som jeg lige glemte at korrigere (det kan man gøre inde i setuppet til videoen). Jeg håber at det kunne lokke nogle flere til at benytte sig af muligheden, som kan hjælpe nogle af disse syvsovere med at komme ud af fjerene om morgenen. Se min video herunder (desværre uden lyd da screencast ikke fik den med).

Jeg havde håbet på at man kunne få en embed kode til videoen bagefter den havde spillet, men jeg måtte se mig nødsaget til at finde på andre muligheder. Derfor benyttede jeg mig af Skoletubes Screencast mulighed. Der kan jeg optage en sektion af min skærm, så jeg ikke behøver finde en embedkode alligevel.

Ja, ja – ingen biologi-lektioner nu tak.

Godtdukom.dk kan du også deltage i andre konkurrencer og vinde en IPad, finde værktøjer til at diskutere fravær både i gruppen som sådan, eller i elevrådet. Samtidighar du også en uovertruffen mulighed for at bestille et wakeup-call til en der har svært ved at stå op. Hilsnen der modtages ved opringningen er kampagnemusikken samt en hyggelig mandestemme der fortæller dig at en af dine venner har bestilt opkaldet til dig. (Det bliver oplyst hvilket nummer der har bestilt opkaldet, så intet snyd – ÆV) Opkaldene kan kun bestilles i tidsrummet 5.30 til 10 (igen ÆV) så det er noget med at time hvor længe personen har behov for efter at være blevet vækket.

Det kan være rart at blive vækket dagen derpå, hvis man er i denne situation…

Men hyg jer derude, og nyd mulighederne for at ringe chefen op dagen efter julefrokosten – hvis aftenens eskapader vel at mærke gav dig noget på ham.

OBS: Vi advarer her imod at ringe chefen op tidligt efter julefrokosten hvis ikke man har noget på ham, eller at ringe ham op mens man selv er til julefrokosten og han er blevet hjemme. Det går ikke godt!

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.