Valves Portal som undervisningsmiddel

Som I nok har regnet ud er jeg ganske begejstret for brugen af computere i undervisning og fritid, og netop dette er et rigtig godt eksempel på den form for engagement man kan opnå hos børn og unge ved at bruge computere og spil i særdeleshed. Valve (en computerspilsproducent) har her inviteret børn ind for at lære noget på en helt anden måde end de er vant til. Læring leges ind helt oppe på et 7. klasse niveau i den følgende video (Engelsk).

Så der var lige et godt værktøj til lærerne derude.

Portal er skabt af Valve som nok er mest kendt for at lave HalfLife serien, som er kåret som nogle af de bedste spil igennem tiderne. Alle (inklusiv undertegnede) venter stadig spændt på HalfLife 3 får annonceret en udgivelsesdato!

Læs mere her: http://learnwithportals.com/

 

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Om Christian

Navn: Christian Toft - Ejer og Konsulent. Har siden 1998 arbejdet indenfor den pædagogiske verden, dog først som uddannet pædagog i 2003. Arbejder PT på SFO ved Fuglsanggårdsskolen i Virum. Her er jeg IT-ansvarlig og co-administrator på Skoleporten www.fu-ltk.dk. Jeg er næsten færdig med en PD i medier og kommunikation på Campus Carlsberg. Denne forventes færdig efteråret 2019. Jeg er derudover kasserer i Coding Pirates Lyngby - og aktiv i Microsoft lokalafdelingen. Jeg var med til at skrive rapporten “IT i folkeskolen” som en del af det tværkommunale samarbejde mellem 32 kommuner i Danmark. Projektet omhandlede brugen af white boards i folkeskolen. Jeg har derudover i flere omgange været inde over Lyngby Taarbæk kommunes forskellige IT og digitaliserings strategier. Et meget fagligt spændende arbejde. I forbindelse med min interesse for pædagogik og IT, er jeg begyndt at arbejde som konsulent for andre institutioner, for at hjælpe dem til at formidle sig bedre. Har tidligere haft www.connect-webdesign.dk hvor jeg lavede billigt webdesign for enmandsvirksomheder og hobbyfolk. Har tidligere ejet og kørt www.curlysworldoffreeware.com hvor jeg sammen med andre ligesindede brugere fra hele kloden promoverer kvalitets freeware (gratis) spil. Er nu tilknyttet Youtubekanalen Skæv Strøm, sammen med Martin Exner og Nick Holmberg. Vi kører også podcasten Skæv Strøm Snak.

Lukket for kommentarer.